We zijn het schooljaar goed gestart met een nieuwe leesmethode voor groep 3 en een samenwerking met de bibliotheek! We hebben in iedere groep heel veel nieuwe leesboeken waar we dit schooljaar gebruik van kunnen maken.

We wensen iedereen veel leesplezier dit schooljaar!

Nieuwe leesboeken min

Beste ouders/verzorgers,

Vanmiddag is er overleg geweest tussen onder andere het ministerie van VWS, de Federatie Medisch Specialisten, het RIVM en de PO Raad. De uitkomst van dit overleg is dat vanaf morgen, maandag 16 maart tot en met 6 april, alle scholen in Nederland de deuren sluiten.

Wij volgen de aanwijzing van de overheid en nemen als schoolbestuur onze verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Dat betekent het volgende voor u en uw kind(eren):

  • Alle Kopwerk-Schooltij scholen blijven vanaf maandag 16 maart gesloten.

Lees hier de volledige brief als pdf.

Donderdag 29 augustus zijn we het schooljaar goed begonnen! Heeft u ons in de kranten zien staan?

https://losdenhelder.nl/circus-bij-jubilerende-verrekijker/

https://denhelderactueel.nl/2019/08/feestje-voor-jubileum-de-verrekijker/

Na een lekker lange zomervakantie is het schooljaar weer begonnen! Het team heeft afgelopen week hard gewerkt om er weer een mooi schooljaar van te maken. Zo is er weer een container met oude, niet bruikbare spullen afgevoerd. Het resultaat: een heerlijk frisse, nette en opgeruimde school. Ook de leerlingen kwamen weer fris en vol energie de school binnen. Benieuwd naar hun nieuwe groep, nieuwe klasgenoten en nieuwe stamgroepleiders.

Namens het team wens ik iedereen een inspirerend en mooi schooljaar 2019-2020 toe.


Hartelijke groet,

Annemiek Julius

Zaterdag 26 januari om 13:00 uur is er een optreden van onze strijkersklas bij het winter open huis van triade. Klik op de tekst voor een filmpje!